Skip to main content

Zomers entertainment in de Efteling!

Op 17 juni maakt de marketingafdeling van de Efteling het zomerprogramma voor 2022 bekend. De planning omvat niet alleen aangepaste openingstijden, maar barst ook van het entertainment!

Uiteraard zet de Efteling tijdens de maanden juli en augustus ook nog steeds de bloemetjes buiten omwille van haar 70ste verjaardag. Al sinds eind maart kan iedereen op de Speelweide genieten van een maf verjaardags-theefeestje in Efteling Wonderland. Helemaal in het thema van Alice in Wonderland vind je er dolle karakters als de Gekke Hoedenmaker die nog tot begin oktober doorlopend met je zullen willen vieren.

Entertainment in heel het park

Daarnaast zullen bezoekers op uiteenlopende locaties in de Efteling kunnen genieten van andere zomerse specials. Verschillende pleinen in het park staan straks in het teken van sprookjesfiguren, dorpsfeesten en bloemenoases. Zo zal je ongetwijfeld oog in oog komen te staan met parkfiguren als Max en Moritz, Djinn, Joris en zijn draak of de Heks van Vliegensvlug. Bij nood aan wat rust kan je dan weer terecht op het Ton van de Ven plein. Daar wordt de bloementuin gevuld met bankjes en een Elfentroon. Ook horecaspecials staan op het menu in het park.

Zomerse openingstijden

Natuurlijk kunnen bezoekers tijdens de zomermaanden ook aangepaste openingstijden verwachten. De Efteling communiceert dat iedereen zal kunnen genieten van sprookjesavonturen tot veelal 22u. Verder geeft het park ook graag mee dat je met het voordeligere ticket “Maan” toegang krijgt van 18u tot sluitingstijd om te genieten van een fantasierijke avond.

Leave a Reply