Skip to main content

Zo ziet je bezoek aan Duinrell er straks uit

Na twee maanden opent Duinrell aanstaande zaterdag 16 mei weer haar attracties en het Tikibad. Het park gaat stap voor stap open en gebruikt de komende dagen om te testen met een kleine groep dag- en verblijfsgasten. Op dit moment worden in Wassenaar hiervoor de laatste voorbereidingen getroffen, die passen binnen het protocol ‘Veilig Samen Uit’ van de Club van Elf. Maar hoe ziet een bezoek aan Duinrell er straks uit?

Attracties

Tijdens de testperiode van 16 t/m 19 mei zullen de attracties roulerend geopend zijn, zodat Duinrell stap voor stap kan zien hoe alles in de praktijk werkt. Duinrell streeft ernaar om vanaf 20 mei weer alle attracties te openen. Het is alleen mogelijk om Duinrell te bezoeken door vooraf online een ticket op datum te reserveren of een verblijf op het vakantiepark te boeken. De kassa’s zijn gesloten. Duinrell werkt met een maximale dag-capaciteit zodat het niet te druk wordt op het park.

Ook de 1,5 meter afstand regel voor huishoudens geldt op Duinrell. Contactpunten, zoals beugels en deurklinken worden extra vaak schoongemaakt. Gasten worden via informatie op borden, schermen en vloermarkeringen in het park gewezen op alle regels. Ook Duinrell-medewerkers helpen hierbij. In de wachtrijen geldt een eenrichtingsverkeer om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen.

Tikibad

Ook in het Tikibad zal het er anders aan toegaan dan normaal. Per uur krijgt een beperkt aantal gasten toegang, waarvoor een tijdslot gereserveerd dient te worden. De kluisjes zijn gesloten en gasten wordt verzocht om voorafgaand aan hun bezoek hun badkleding al aan te trekken. Douchen is ook niet meer mogelijk, maar zwemmen en glijden wel. Hoe gasten dit ervaren, zal tijdens het komende test-weekend blijken.

Verblijf

De Duingalows en Luxe Lodgetenten met eigen sanitair zijn weer open. Ook hier wordt extra aandacht geschonken aan hygiëne. De camping voor gasten zonder eigen sanitair is vanaf 1 juli weer open.

Duinrell kijkt uit naar de heropening

‘Wij zijn ontzettend blij dat we stap voor stap weer gasten op ons landgoed mogen ontvangen. Maar we blijven ons bewust van de bijzondere omstandigheden waaronder dit gebeurt. De maatregelen die wij nu gaan hanteren zijn nieuw voor onze gasten, maar ook nieuw voor al onze medewerkers. Daarom gebruiken wij de komende dagen om te testen met een kleine groep gasten. We streven ernaar om op woensdag 20 mei de meeste puntjes op de i gezet te hebben.’, aldus directeur Philip van Zuylen van Nijevelt.

Leave a Reply