Skip to main content

Word vanaf zomer 2022 deel van het MARVEL Universum

Oproep aan alle helden! Bereid je voor om samen te komen voor Marvel Avengers Campus, een epische nieuwe landopening in Disneyland® Parijs vanaf zomer 2022. En als nieuwe rekruut werk je samen met de Avengers en ga je de machtigste MARVEL-missies aan.

Spider-Man W.E.B.Adventure

Rekruten van alle leeftijden, ontketen je innerlijke held in Spider-Man W.E.B.Adventure, een missie boordevol actie naast Spidey zelf. Zullen de webslingervaardigheden van je team Peter Parker’s buggy Spider-Bots vangen voordat ze totale techno-ravage aanrichten?

Avengers Assemble: Flight Force

Helden gezocht! Werk samen met Iron Man en Captain Marvel en help hen de wereld te redden van een intergalactische dreiging in de hyperspannende attractie Avengers Assemble: Flight Force. Succes, rekruut. De aarde rekent op jou

PYM Kitchen

Een held zijn is hongerig werk. Dus ga naar PYM Kitchen voor een enorme variëteit aan lekker eten op onovertroffen schalen. Hier kun je aan de slag met een buffet met ongewoon grote hoofdgerechten en snacks – allemaal bereid door een team van superslimme chef-koks die gebruik maken van Ant-Man en The Wasp’s PYM Particles Shrinking and Growing-technologie.

Stark Factory

Zin in uitvindingen… en je eigen pizza, pasta en salade personaliseren? Vlieg dan naar Stark Factory, een hightech werkruimte en snelle keuken waar superhelden hun uitrusting komen bouwen en repareren.

Roaming

Vanaf het moment dat je Marvel Avengers Campus betreedt, moet je alert zijn en klaar zijn om indruk te maken. Omdat Black Panther, Thor en vele andere Avengers door de straten patrouilleren naast hun Avengers Deployment Vehicle, op zoek naar hun volgende superrekruut. Zal jij het zijn?

Mission equipment

Bereid je voor op je heroïsche missies en trainingssessies door jezelf uit te rusten met de nieuwste door WEB en Campus gemaakte technologie, verkrijgbaar bij Mission Equipment.

Leave a Reply