Skip to main content

Walibi, Toverland en Avonturenpark Hellendoorn in de prijzen tijdens Scare Event

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Scare Awards zijn Walibi Holland, Attractiepark Toverland en Avonturenpark Hellendoorn in de prijzen gevallen. Daarnaast pakte Europa-Park als enige buitenlandse park een prijs. De uitslag van de awards zijn voor een groot deel bepaald door een vakjury. Hierbij is onder andere gekeken naar wie het beste Halloween evenement heeft georganiseerd.

De Scare Awards werden op zaterdag 2 april tijdens het Scare Event uitgereikt. Dit event is een zakelijke Halloween conventie voor organisatoren, medewerkers en vrijwilligers die actief zijn in de scare- en halloweenindustrie. In totaal werden er 6 juryprijzen en 1 publieksprijs uitgereikt.

Winnaars

Attractiepark Toverland was met 2 Scare Awards de grote winnaar van de avond. Met ‘Best Event’ en ‘Best Make-up’ zegt het park trots te zijn: ”Twee prachtige onderscheidingen die onderstrepen dat alle inspaningen die we uitvoeren tijdens Halloween gewaardeerd worden door de branche!”

Walibi Holland won een Scare Award voor ”Best Maze” met hun spookhuis Below. Helaas kon niemand van Walibi deze avond aanwezig zijn om de award in ontvangst te nemen. Scott en Bianca stuurde wel een filmpje in en zeiden blij te zijn met de winst.

Avonturenpark Hellendoorn pakte geen winst bij de juryprijzen maar ging er wel vandoor met de publieksprijs. Voorafgaand aan het Scare Event kon er door het publiek gestemd worden op zijn of haar favoriete Halloween evenement. Screams won daarbij met een flinke voorsprong. Het park zegt enorm blij te zijn en bedankt iedereen die op Screams gestemd heeft.

Europa-Park viel in de categorie ”Best European Event” in de prijzen met het Halloween evenement Traumatica.

Bekijk alle winnaars van de Scare Awards op ScareZone.

Leave a Reply