Skip to main content

Walibi Holland weer open op 25 mei

 

Nadat de geplande seizoen opening van Walibi Holland op 4 april 2020 niet kon plaatsvinden door de genomen Corona maatregelen. Nu is er eindelijk licht aan het eind van de tunnel en tijd voor positief pretpark nieuws. Walibi Holland zal binnenkort weer open gaan.

Lees ook: Zo maak je de mooiste pretpark foto’s | Deel: 1

 

Om een bezoek te brengen aan het park zullen bezoekers een dag moeten reserveren. Dit is ten gevolge van de maximale capaciteit die gehanteerd moet worden. Voor abonnementhouders geld hetzelfde. Zij zijn welkom maar niet zoals vroeger zomaar. Zij kunnen via de website een datum prikken voor hun bezoek en deze op het geldige abonnement pasje laden. Binnenkort ontvangen abonnementhouders hier nog een e-mail over.

Tickets

Tickets zonder datum zijn helaas niet meer geldig. Deze ticketsoort kan wel omgezet worden naar een ticket met datum. Mensen die zo’n ticket al in bezit hebben ontvangen binnenkort een e-mail met instructies. Dit allemaal om de maximale dag capaciteit te kunnen bewaken.

Attracties

Een aantal attracties zullen gesloten blijven zolang de huidige Corona maatregelen blijven gelden. Het gaat hier om Neurgen, Skydiver en de Tequila Taxi’s. Alle andere attracties zullen gewoon geopend zijn met aanpassingen in o.a. de wachtrij.

Bij een aantal attracties zal gewerkt worden met een virtuele wachtrij die vooraf gereserveerd kan worden. Hoe dat precies werkt lees je op de website  van Walibi Holland. Tevens krijgen bezoekers hier ook een mail met instructies over.

 

Meer lezen over de genomen maatregelen in Walibi Holland? Klik hier 

 

 

Leave a Reply