Skip to main content

Video: Testen TRON Lightcycle / Run op het punt van beginnen

Disney heeft vandaag een video naar buiten gebracht waarin een eerste blik op de motoren van achtbaan TRON Lightcycle / Run wordt geworpen. De nog te openen attractie in Walt Disney World begint aan een volgende fase in het bouwproces. Het team zal binnenkort beginnen met de push en pull. Bij dit proces worden delen van de trein langzaam door het hele traject verplaatst.

De video laat nog niet eerder vertoonde delen van de attractie zien. Hoewel de volgende fase van het bouwproces gaat beginnen, zal het lanceren van de trein nog even op zich laten wachten. Executive Ride Engineer Jerold Kaplan legt uit: ”Zodra de track helemaal klaar is, zullen treinen beginnen met lanceringstests met incrementele snelheden, waarbij het team zich uiteindelijk een weg baant naar lanceringen op volle snelheid”.

Achtbaan TRON ligt achter Space Mountain in Tomorrowland. De attractie staat in het teken van de Tron films. Bezoekers zitten in een racehouding op motoren, vergelijkbaar met Boosterbike in Attractiepark Toverland. De beleving van Tron zal echter totaal anders zijn.

Leave a Reply