Skip to main content

Rondjes draaien op Blue Fire in Europa-Park

Alsof Blue Fire nog niet spectaculair genoeg is zette Europa-Park vorige week een nieuwe video online waarbij ze iets veranderde aan de karretjes van Blue Fire. De laatste rij van Blue Fire kon namelijk draaien. 

Lees ook: Europese pretparken sluiten stuk voor stuk hun deuren

Het Youtube kanaal Mack Rides, bekend van die spectaculaire achtbanen en Europa Park zette vorige week een bijzondere video online. In deze video vervangen ze de laatste coach voor een rij stoelen die kan draaien tijdens de rit. Deze aanpassing zorgt voor een onvoorspelbare en nog spectaculairdere rit. Deze aanpassing kan volgens de video op alle Mack Megacoaster treinen geplaatst worden. De meeste gebouwde banen zouden ook in aanmerking kunnen komen voor deze aanpassing. De test in Europa-Park is als voorbereiding op de nieuwste Mack Launchcoaster in Dreamworld (AUS). Dit is niet de eerste keer dan Europa-Park & Mack Rides testte met draaiende karretjes op Blue Fire. In 2015 gebeurde iets soortgelijks.

Bekijk hieronder de spectaculaire video. Zou jij een ritjes durven maken? Laat het weten in de reacties of via onze Facebook groep. Nog geen lid? Klik hier