Skip to main content

Video: Een kijkje achter de schermen bij nieuwe achtbaan Avonturenpark Hellendoorn

In de Youtube-serie ‘Vierde achtbaan in Hellendoorn’ neemt Avonturenpark Hellendoorn de kijker mee achter de schermen. Achtbaan RidderStrijd wordt de vierde achtbaan van het park en componist Robert Pot zal de attractie voorzien van een soundtrack. Dat en meer is te zien in aflevering 4 van de serie.

De aflevering geeft een blik op de werkplaats en laat de verschillende details zien wat draak Balagos aan schade heeft achtergelaten. Ook laat Robert Pot een gedeelte van de soundtrack horen. Zijn doel is om met behulp van audio het verhaal in beeld te brengen.

Vorige maand was Parkinside aanwezig op de bouwplaats van de nieuwe achtbaan. Hier werden de torens op het station geplaatst en kon er al gemeld worden dat het park bezig was met het componeren van muziek voor de attractie.

RidderStrijd is de vierde achtbaan van het Overijsselse park. Op de baan rijden straks 8 karren met een nieuwe polyester kap. De baan is 13 meter hoog, heeft een lengte van 420 meter en een snelheid van 46,8 km/u. De capaciteit bedraagt 650 mensen per uur. Avonturenpark Hellendoorn is vanaf zaterdag 9 april 2022 weer geopend.

Bekijk alle voorgaande afleveringen op het YouTube-kanaal van Avonturenpark Hellendoorn.

Leave a Reply