Skip to main content

Video: Dit wordt het nieuwe logo van Expedition Zork

Attractiepark Toverland geeft wildwaterbaan Expedition Zork een flinke upgrade. Naast een nieuw thema en een interactieve knikkerbaan duikt het park ook dieper in op het verhaal. In de eerste aflevering van Making-of: Project Expedition Zork wordt er een kijkje genomen op de bouwplaats.

Jean Gelissen jr.: ”Je ziet een groot verschil tussen de nieuwe en oude themagebieden. Troy, de Magische Vallei en ook Port Laguna en Avalon hebben natuurlijk een hele hoge thematiserings- en belevingsstandaard. Buiten bij Zork was dat nog net iets minder, dus vandaar onze wens om dat een heel stuk mooier te maken”.

Bij senior ontwerper Peter van Holsteijn riep vooral het gezicht dat afgebeeld staat in de rotsen vragen op. ”Wie is dat figuur? Wat is dat mysterie? Dat wil ik ontrafelen”, aldus van Holsteijn.

Met de lancering van de eerste aflevering laat Toverland ook gelijk het nieuwe logo van de attractie zien.

Het Limburgse attractiepark is al met veel updates naar buiten gekomen. Naast alle rotspartijen en andere bouwwerkzaamheden wordt het ook steeds groener op de bouwplaats. De opening staat gepland in het voorjaar van 2022.

Leave a Reply