Skip to main content

Video: Blackpool Pleasure Beach geeft achtbaan ICON een spinning gondel

Blackpool Pleasure Beach gaat achtbaan ICON upgraden door de achterste twee stoelen te laten spinnen. De attractie zal naar een hoger niveau worden getild door ENSŌ. Dit is tevens een primeur voor Europa. Hoewel het park vorig jaar al met de aankondiging kwam, is er nu een video verschenen waarbij er een kijkje achter de schermen wordt genomen bij de bouw van de spinning gondel.

Algemeen directeur Amanda Thompson: ”We zijn verheugd om opnieuw met Mack Rides samen te werken. We hebben een langdurige relatie met de Mack-familie en dit zet de sterke banden tussen onze twee families voort. ENSŌ belooft een spannende toevoeging aan ICON te worden en ik kan niet wachten om volgend jaar iedereen gek te zien worden.”

ENSŌ zal beschikbaar zijn op een van de drie treinen. Het park vraagt om een toeslag voor het rijden met ENSŌ; Standaard £15 of VIP £25. Bij de aankoop van een Standaard-rit hebben bezoekers dezelfde wachttijd als de huidige wachtrij. Het grote voordeel is dat zij niet in de rij hoeven te staan. Bij een VIP-rit wordt de wachttijd met 90% verminderd.

ICON is UK’s eerste dubbele lanceerachtbaan en opende op 25 mei 2018. Bezoekers kunnen in de lente van 2022 gebruik maken van ENSŌ.

Leave a Reply