Skip to main content

Van Walibi Fright Nights naar … Bright Nights

Hoewel de Halloweenfestiviteiten in Walibi Holland nog maar net begonnen zijn, kondigt het park reeds haar Bright Nights aan. Van 26 december tot en met 8 januari viert Walibi Kerst! Op de ticketverkoop is het nog even wachten, aanmelden voor de nieuwsbrief van het event kan wel alvast.

Tijdens de Bright Nights zullen bezoekers zich elke dag van 12u tot 20u kunnen onderdompelen in een heuse kerstsfeer. Veel concrete informatie moet nog volgen, maar er werden al tipjes van de sluier gelicht. Zo gaf de directie al mee dat toepasselijke snacks en entertainment zeker van de partij zullen zijn. Denk maar aan oliebollen en glühwein, sfeervolle lichtjes en een bezoekje aan Santa. Dit alles uiteraard in combinatie met de gekende Walibi-attracties én met de mogelijkheid tot overnachting in “Village”.

Alle bezoekers die graag op de hoogte blijven van het toekomstige event, kunnen zich aanmelden voor de Walibi nieuwsbrief. Wél alvast een belangrijk detail: het park zal gesloten zijn op Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag.