Skip to main content

Toverland viert Roller Coaster Day met achtbaan ASMR

Op 16 augustus is het National Roller Coaster Day! Speciaal voor deze gelegenheid komt Toverland met een originele manier om te vieren: een heleboel online tracks vol achtbaan ASMR.

Attractiepark Toverland laat dit jaar de kans om National Roller Coaster Day te eren niet schieten. Om deze bijzondere dag te vieren, weet het themapark één van haar eigen specialiteiten (achtbanen, natuurlijk!) te combineren met een sociale mediatrend: ASMR tracks. Het resultaat werd op 16 augustus gepubliceerd in de vorm van een heleboel online te beluisteren geluidsfragmenten.

Uit de hoeveelheid audiotracks die online verscheen, blijkt dat team Toverland niet heeft stilgezeten. Het Roller Coaster Day-project telt maar liefst 17 fragmenten om bij weg te dromen of te ontspannen. Zo kan je onder andere genieten van een ritje Fēnix, waan je jezelf in de wachtrij van Troy of sta je plots in het station van Dwervelwind. Ben je benieuwd naar de verschillende ASMR-Toverlandervaringen? Neem dan zeker een kijkje via deze link. Geniet ervan en happy Roller Coaster Day!

Leave a Reply