Skip to main content

Toverland pakt uit met winterentertainment: Winter Feelings

De zomer is nog maar net begonnen, maar Attractiepark Toverland kondigt alvast haar nieuwe winterconcept aan. Vanaf 26 november 2022 staat het park zeven weken lang in het thema van Winter Feelings. Tijdens deze weken worden alle zes gebieden vervuld van warme activiteiten en festiviteiten.

Nadat Toverland gisteren haar veiling ten voordele van Stichting Durf Te Vragen opende, pakt het park vandaag alweer uit met de plannen voor de winter. Van 26 november 2022 tot en met 15 januari 2023 kunnen bezoekers genieten van Winter Feelings. Dit geheel nieuw concept zorgt straks voor een winterse, maar warme invulling van het attractiepark. Hoewel alle gebieden deelnemen aan de festiviteiten, kroont Port Laguna zich tot hotspot van het gebeuren. Het hart van het park zal barsten van het (sportieve) entertainment. Zo komen er een bandenbaan, een schaatspiste, een curlingbaan en ontbreken ook eten, drinken en een slotshow niet.

Eerste volledige winteropening

2022 wordt het eerste jaar waarin Toverland al haar themagebieden openstelt in de winter. In de kerstvakantie zullen de openingstijden zelfs verlengd worden tot 20u. Dit betekent natuurlijk dat naast Port Laguna ook alle andere gebieden participeren in het feestgedruis. Zo kunnen gasten in Avalon meevieren tijdens het Keltisch Midwinterfeest en er betoverende rituelen aanschouwen. De Magische Vallei wordt dan weer omgetoverd tot Polynesisch winterdorp met kleurrijke lampionnen en feestelijke decoraties. Katara – The Fountain of Magic – krijgt er zelfs een aangepaste winterversie!

Winteractie

Toverland herinnert haar bezoekers graag ook nog een keer aan de winteractie die momenteel loopt. Deze actie laat bezoekers namelijk toe gratis Winter Feelings te ervaren. Breng je nog voor 16 juli 2022 een bezoekje aan het park, dan krijg je een extra toegangsticket om in het winterseizoen een keertje terug te keren!

Leave a Reply