Skip to main content

Toverland opent veiling ten voordele van Stichting Durf Te Vragen

Vanmiddag opende Attractiepark Toverland haar veiling ten voordele van Stichting Durf Te Vragen. De Troyback Days-veiling staat mee in het teken van de 15de verjaardag van Troy. Je kan er onder andere bieden op verschillende onderdelen van de houten achtbaan en een Toverland-abonnement van maar liefst drie jaar.

Om de 15de verjaardag van Troy dit jaar te vieren, roept Attractiepark Toverland de Troyback Days tot leven. Drie dagen lang biedt het park verschillende activiteiten alsook merchandise en foodspecials aan. Van 1 tot en met 3 juli worden alle gasten aangespoord de parkapplicatie goed in de gaten te houden tijdens hun bezoek. Zo hoeft niemand iets te missen van het uitzonderlijke entertainment.

Troy Coaster Challenge

Eerder dit jaar pakte Toverland al uit met de aankondiging van een nieuwe Troy Coaster Challenge. Voor deze uitdaging ging het park op zoek naar 12 heldhaftige kandidaten om 24 uur lang plaats te nemen in de snelste houten achtbaan van de Benelux. Deze beproeving vormt straks het hoogtepunt van het weekend én een inzamelingsactie ten voordele van Stichting Durf Te Vragen. Door bezoekers te laten bieden op een plekje naast één van de deelnemers gedurende 25 minuten, zal geld ingezameld worden. Hierbij worden zowel overdag als ’s nachts verschillende tijdsloten aangeboden.

Achtbaanonderdelen

Naast een uitgebreide rit in Troy, vallen er uiteraard nog meer schatten binnen de online veiling terug te vinden. Zo kan je er meedingen naar onderdelen als een infopaneel, rugleuningen van de treinen of veiligheidsbeugels. Sommige zeldzame onderdelen liggen dan weer te koop bij souvenirshop “Trojaanse Schatten”. Verder pronken ook andere prijzen als VIP-arrangementen, 3-jarige abonnementen en een klim naar de top van Fenix op de veiling en biedt het park ook een compleet nieuwe Troy-souvenirlijn aan.

Infopaneel opening Troy

Leave a Reply