Skip to main content

Statement Corona: Efteling gaat tijdelijk sluiten

 

  • De afgelopen periode heeft de Efteling haar verantwoordelijkheid genomen en diverse maatregelen doorgevoerd op advies van het RIVM. Passend bij de nieuwe nationale richtlijnen van o.a. sociale onthouding, is gisteren 12 maart besloten het Efteling Golfpark en ons Efteling Theater te sluiten en alle evenementen/arrangementen vanaf 100 personen te annuleren in de periode van 13 t/m 31 maart.
  • In afstemming met de Brabantse Veiligheidsregio’s hebben we vandaag besloten om aanvullend hierop ook ons attractiepark tijdelijk te sluiten van 14 t/m 31 maart. Een moeilijk besluit, maar de veiligheid van medewerkers en gasten staat vanzelfsprekend voorop.
  •  Het is belangrijk dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen, zeker in Brabant, om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • Hotels & Resorts sluiten vanaf dinsdag 17 maart. Gasten die dit weekend een verblijf hebben geboekt zijn gewoon welkom.

Heb je nog meer vragen of ben je opzoek naar de laatste info over deze sluiting? Bekijk dan de veelgestelde vragen op de website.

Lees ook: Attractiepark Toverland sluit deuren vanwege Coronavirus

 

 

Leave a Reply