Skip to main content

Slagharen wint de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Awards 2020

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op zondag 19 januari onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020. Dit gebeurde tijdens een feestelijk event op de 50e editie van de Vakantiebeurs.

Lees ook: Attractiepark Slagharen vraagt bezoekers mee te denken over nieuw themagebied

De presentatie van de awardshow was in handen van Kaj van der Voort, die voorafgaand aan de awarduitreiking een spetterende show gaf, samen met een dertigtal Kids Vakantiegids Detectives. Ruim 8200 kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar competitie, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl.

Winnaar categorie Pretpark Vakanties

Voor de leukste pretparkvakantie moet je bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen zijn. Met de unieke triple launch coaster Gold Rush, gethematiseerde accommodaties en het eigen waterpark werd deze categorie met een overtuigende meerderheid van 71% van de stemmen gewonnen.

Weten wie de andere prijswinnaars waren? Klik hier

Randy & Rosie winnen de Kids VakantieMascotte van het jaar award

Vijftien mascotte(duo)s gingen de strijd aan om de titel Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020. In de afgelopen weken stemden ruim 4200 kids en ouders op
 hun favorieten. De vijf mascottes met de meeste stemmen kregen tijdens het awardevent op de Vakantiebeurs het podium voor hun mascotteshow, die werd gejureerd door een 30-koppige, kritische Kidsjury. Randy & Rosie van Attractie- en Vakantiepark Slagharen gingen met de award naar huis. Bollo van Landal GreenParks belandde op de tweede plek. Mio van Dormio Resorts maakte de top 3 compleet.
Vijftien mascotte(duo)s gingen de strijd aan om de titel Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020. In de afgelopen weken stemden ruim 4200 kids en ouders op hun favorieten. De vijf mascottes met de meeste stemmen kregen tijdens het awardevent op de Vakantiebeurs het podium voor hun mascotteshow, die werd gejureerd door een 30-koppige, kritische Kidsjury. Randy & Rosie van Attractie- en Vakantiepark Slagharen gingen met de award naar huis. Bollo van Landal GreenParks belandde op de tweede plek. Mio van Dormio Resorts maakte de top 3 compleet.

Leave a Reply