Skip to main content

Rulantica breidt deze zomer uit met een Twist’n’Splash attractie

Rulantica, het waterpark van Europa-Park Resort, zal aankomende zomer uitbreiden met een nieuwe attractie. Aan de buitenzijde van het waterparadijs opent ”Heligvända”, een attractie van het type Twist’n’Splash. Dat heeft Europa-Park vandaag naar buiten gebracht tijdens een online presentatie waarbij alle nieuwigheden voor het aankomende seizoen worden omschreven.

Naast zwembaden, glijbanen en waterspeelplaatsen kunnen bezoekers straks plaatsnemen in de eerste ‘echte’ attractie van Rulantica. ”Heligvända” is een attractie waarbij bezoekers in roterende gondels met waterpistolen op elkaar kunnen schieten. De fabrikant is Mack Rides en het wordt de eerste Twist’n’Splash attractie in een waterpark ter wereld. Een vergelijkbare attractie staat in Attractiepark Slagharen.

Rulantica is sinds de opening constant aan het uitbreiden. Sinds de opening in 2019 heeft het waterpark al uitgebreid met een wellnessruimte, Duitsland’s grootste buitenwaterspeeltuin en VR snorkelen. Ook na het toevoegen van Heligvända gaat het park hier gewoon mee door. Zo staat er al een derde glijtoren met nieuwe glijbanen op de planning.

Naast de aankondiging van een nieuwe attractie voor Rulantica zal ook Europa-Park met nieuwigheden komen. Zo draait er een nieuwe film in de ”Magic Cinema” 4D-bioscoop. Daarnaast krijgt de oude bootjesattractie Dschungel-Floßfahrt een nieuwe naam met een nieuw thema.

Leave a Reply