Skip to main content

Pop-Up Summer Camp langer dan ooit in Attractiepark Toverland

De Pop-Up Summer Camp is terug en langer dan ooit. Bezoekers van Attractiepark Toverland kunnen vanaf april weer overnachten in een ToverTent, eigen tent, caravan of camper naast het park. In de ochtend ontwaken de kampeerders met een uitzicht op houten achtbaan Troy.

Het Pop-Up Summer Camp biedt plek aan 100 ingerichte ToverTenten en staanplaatsen voor eigen caravans, campers en tenten. De camping is uitgerust met elektriciteit en centrale sanitaire voorzieningen. Entree tot Toverland is voor het gehele verblijf inbegrepen. In- en uitchecken kan bij een speciale receptie bij de winterentree van Toverland. Deze entree is tevens de exclusieve in- en uitgang van het attractiepark voor verblijfsgasten. Wie volledig ontzorgd wil worden, kan bovendien bedlinnen en ontbijtboxen bijboeken.

De Pop-Up Summer Camp is dit jaar van 16 april tot en met 4 september 2022. Buiten openingstijden van het attractiepark valt er nog genoeg te beleven. Zo kan Troy net als vorig jaar tegen betaling bekloppen worden. Daarnaast is er een backstagetour waarbij bezoekers op exclusieve plaatsen komen.

Reserveren

Bezoekers dienen van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren via de website van Toverland. Voor abonnementhouders zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar. Zo is het mogelijk om een staanplaats vanaf € 30,- per nacht en een 2-persoons ToverTent vanaf € 52,50 per nacht te boeken (excl. opties en toeslagen). Aankomst en vertrek is mogelijk op geselecteerde data tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september 2022.

Lees ook: Attractiepark Toverland maakt bezoekersaantal 2021 bekend

Leave a Reply