Skip to main content

Piratengeesten in Bobbejaanland: dit was Wrecked!

In Bobbejaanland vond afgelopen weekend de eerste nocturne van het halloweenseizoen plaats. Naast maar liefst zes andere spookhuizen, kroont nieuweling Wrecked er zich tot ster van de dag. Mystery Bay tovert zich om tot een waar piratenparadijs voor griezelfanaten … en wij waren erbij!

Tijdens de eerste nocturne-editie van het jaar zijn we te gast in het Belgische attractiepark Bobbejaanland. Daar heerst in het nog behoorlijk recente Mystery Bay nu een grimmige sfeer. Kapitein William en zijn piratenbende zetten er jaren geleden voet aan wal om de weg naar een schat te vinden, maar werden verrast door de plaatselijke vulkaan. Nu waren ze voor eeuwig rond op het eiland. Te midden van de griezelende piratengeesten bevindt zich Wrecked: het gloednieuwe en zevende spookhuis in Bobbejaanland. We laten ons niet afschrikken en begeven ons gelijk naar de ingang van het piratenavontuur, en wat voor één! Zonder al te veel te verklappen willen we wel kwijt dat deze ervaring behoorlijk unieke effecten bevat én … niet geschikt is voor angsthazen.

Beste van het land

Naar aanloop van het huidige griezelseizoen zat team Bobbejaanland duidelijk niet stil. “We willen ons engageren om de beste halloweenervaringen in België neer te zetten”, luidt het bij de directie van het park. “Dit vraagt om enorme organisatie, maar de resultaten en stijgende klanttevredenheid liegen niet. Halloween vormt dan ook de belangrijkste periode voor ons park.” Ook dit jaar telt Bobbejaanland maar liefst zeven spookhuizen en vier scare zones. “We hebben geluisterd naar de feedback van onze gasten en de griezelige zones opgewaardeerd en toegankelijker gemaakt.” Daarnaast zorgt het pretpark voor een divers aanbod door ook in acrobatie en een afsluitende vuurshow te voorzien.