Skip to main content

Wie ben ik?

Mijn naam is Yorick, midden-twenties, wonend in Limburg en een onwijs fanaat van fotografie, vuurwerkshows maar bovenal themaparken en alles wat daar tussenin zit. Vroeger was ik al kind aan huis bij verschillende pretparken, zoals de Efteling en Phantasialand. Ik heb pretparken als kind zijnde altijd ontzettend fascinerend gevonden.

Ondanks dat vond kleine Yorick vrijwel alles eng en ik durfde nergens in. Nadat ik eenmaal mijn eerste achtbaan met inversies gedaan had, namelijk de MP express kreeg ik de letterlijke klap van de molen. Mijn pretpark hobby was definitief geboren.

 

Niks was meer gek genoeg. In de jaren daarna volgde samen met mijn ouders tripjes die verder reikte dan alleen mijn omgeving. Zo werd ik in toen nog Disneyland Resort Paris verliefd op de Tower of Terror. Natuurlijk volgden in de jaren daarna meerdere pretparken, zoals bijvoorbeeld Bellewaerde, Europapark, Fort Fun en nog veel meer.

Nu ik ouder ben, op mezelf woon, vrienden heb in deze community en dus op mijn eigen benen sta, probeer ik deze hobby in zijn gareel te houden. Dat lukt vrij vaak goed. Ik bezit op dit moment 2 abonnementen, namelijk voor de Efteling en Gaiazoo. Dat laatste is een fantastisch mooie dierentuin in Zuid-Limburg.

Oktober 2019 stapte ik voor het eerst een vliegtuig in om 2 nieuwe parken te bezoeken. Namelijk Port Aventura en Ferrariland. Dat was een ervaring om nooit te vergeten. Hier zal ik dan ook vast eens een blog over gaan schrijven.

Op mijn eigen website YorickT Fotografie blog ik over verschillende soorten fotografie en post ik ook mijn eigen foto’s. Ik ben blij dat Parkinside mij de kans bied om hier over al mijn pretpark avonturen en gedachten te bloggen.

Wat kun je verwachten?

Genoeg over mijzelf gepraat. Jullie leren mij gaandeweg vast beter kennen. En ik jullie ook. Het belangrijkste voor jullie is natuurlijk de vraag wat je hier kunt verwachten. Dat is eigenlijk heel simpel: elke vrijdag om 13.30 verschijnt er op ParkInside een nieuwe blog. Deze blogs zullen altijd ergens anders over gaan. Van trip reports tot aan top 10’s en alles daar tussen in. Genoeg om naar uit te kijken en in de gaten te houden. Er is voor jullie ook altijd de mogelijkheid om een berichtje achter te laten. Of dat nou een vraag aan mij is, een opmerking over het artikel of gewoon een leuk berichtje. Twijfel niet en laat zeker hieronder even een reactie achter. Ik zal deze natuurlijk ook lezen en beantwoorden.

Leave a Reply