Skip to main content

Ontmoet de Sint in Bellewaerde Aquapark

De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 9 & 11 november en 2, 3 & 4 december. Gezinnen kunnen genieten van een leuke meet & greet met de Sint na hun bezoek aan het indoor waterpark. Kinderen tot 12 jaar ontvangen een zakje vol lekkers. De mix van glijbanen, speelzones en ontspanning bij een constante temperatuur van 34°C garandeert een geslaagde gezinsuitstap. 

Ontmoet de Sint
De Sint komt langs in Bellewaerde Aquapark op 9 & 11 november en 2, 3 & 4 december. Na het glijbaanplezier is er de mogelijkheid om de Sint te ontmoeten en een leuke foto samen te nemen. Kinderen tot 12 jaar ontvangen een zakje vol lekkers.

Waterpret voor het ganse gezin
In Bellewaerde Aquapark genieten gezinnen van de leuke mix van glijbanen, speelzones en ontspanning. Stap er binnen in een oase van groen waar je niet één keer hoeft te bibberen, dankzij een constante temperatuur van 34°C, en watertemperatuur van 32°C.

Praktisch
Op 9 november is de Sint aanwezig van 16.30u tot 18.30u. Op 11 november van 14u tot 21u. Op 2 december van 18u tot 21u. En op 3 & 4 december van 14u tot 19.30u. Het is nog steeds verplicht om op voorhand een tijdslot te kiezen bij de aankoop van tickets. Wie reeds tickets of een abonnement heeft, moet een tijdslot voor bezoek reserveren.

Voor meer informatie, de meeste recente openingskalender en tickets, ga naar bellewaerde.be/aquapark.