Skip to main content

Nieuwe walkthrough experience tijdens Halloween Nights in Toverland

Attractiepark Toverland staat op 8 avonden in oktober in het teken van de Halloween Nights. Tijdens dit populaire Halloween-evenement jagen honderd scare actors de bezoekers de stuipen op het lijf in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof. Daarnaast wordt er een compleet nieuwe walkthrough experience gecreëerd in de bossen aan de rand van Toverland. Tijdens de Halloween Nights is Toverland geopend tot 23.00 uur. De avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.
 De Halloween Nights in Toverland worden dit jaar grootser dan ooit, met meer scare actors, meer Halloween-belevingen en meer avonden. Het evenement start om 18.30 uur met een nieuwe openingsshow. Nadat hierin de hel is losgebarsten nemen maar liefst honderd angstaanjagende karakters hun intrek in vijf scare zones, twee spookhuizen, een doolhof en de nieuwe walkthrough experience ‘The Witches Forest’.
Nieuwe walkthrough experience: The Witches Forest
In The Witches Forest betreden waaghalzen het bos achter themawereld Avalon. “Hier leggen ze in het donker een 10 minuten durende route af over mistige slingerpaadjes”, vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. “In The Witches Forest heersen de heksen en worden duistere rituelen uitgevoerd. Bezoekers zijn gewaarschuwd, want niet iedereen keert terug uit dit behekste bos.”
Drie nieuwe thema’s
Ook de twee spookhuizen en het doolhof hebben een nieuw Halloween-thema gekregen. Zo heeft een gekke poppenmaker zijn intrek genomen in de cake walk-attractie Villa Fiasko. In zijn spookhuis ‘The Dollhouse’ zijn de poppen levensecht. Of het een goed idee is om op zoek te gaan naar een verdwenen boswachter in een donker bos, ontdekken diegenen die het spookhuis ‘Fear the Woods’ betreden. Wie doolhof ‘Trapped’ durft te bezoeken, moet oppassen voor ongedierte. Opgejaagd door ratachtige wezens is de zoektocht naar de uitgang van dit helse doolhof een hele uitdaging.
De succesvolle scare zones Morgana’s Frozen Souls, Shadows of the Sea, Cirque, DesTroy en Fiesta de los Muertos keren dit jaar terug naar Toverland. De Halloween Nights worden afgesloten met de adembenemende vuurwerkshow ‘Discover Your Own Fear’, waarin de strijd tussen duistere en goede magie centraal staat.
Praktische informatie
De Halloween Nights vinden plaats op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober. De spookhuizen Fear the Woods en The Dollhouse zijn geopend vanaf 17.00 uur, de overige activiteiten starten om 18.30 uur. Toverland is tijdens de Halloween Nights geopend tot 23.00 uur. Voor angsthazen is er de Halloween Toverstaf: zodra het licht van deze staf ontstoken wordt, druipen de griezels vanzelf af.
Tijdens de herfstvakantie van 12 oktober tot en met 27 oktober vinden tevens de Halloween Days plaats, met extra Happy Halloween-activiteiten voor de hele familie.

Leave a Reply