Skip to main content

Nieuwe maatregelen Disneyland Paris: Geen mondkapje en knuffelen met characters

Goed nieuws voor iedereen die Disneyland Paris wilt bezoeken. Sinds gisteren is het niet langer verplicht om een mondkapje te dragen. Het resort adviseert nog wel om een mondkapje te dragen tijdens de parade en de avondshow Disney Illuminations. Daarnaast is het ook weer mogelijk om Disney-characters te knuffelen.

Voor het eerst tijdens de corona pandemie mogen de Disney figuren weer in de buurt komen van bezoekers. Dat betekent dat bezoekers weer om een handtekening kunnen vragen aan hun favoriete character. Er mag ook weer geknuffeld worden, iets wat voorheen niet kon doordat bezoekers op afstand werden gehouden door touwen.

Hoewel het dragen van een mondkapje niet meer verplicht is, moeten gasten van 16 jaar en ouder nog wel een vaccinatie- of herstelbewijs tonen om toegang te krijgen tot het resort. Gasten van 12 tot en met 15 jaar moeten een vaccinatie-, herstel- of testbewijs tonen om toegang te krijgen. Voor kinderen tot en met 11 jaar gelden bovenstaande regels niet.

Disneyland Paris viert vanaf zondag 6 maart 2022 haar 30ste verjaardag met feestelijke festiviteiten. Naar verluidt zal restaurant Walt’s na lange tijd haar deuren weer openen.

Foto: DLP Report

Leave a Reply