Skip to main content

Nieuwe film voor Europa-Park, stijging parkeertarieven en plannen voor meerdere parkeergarages

Voor aankomend seizoen toont Europ-Park een nieuwe film in 4D-bioscoop ”Magic Cinema”. De titel van de film is ”Happy Family Next Level”. Naast deze film verhoogd het park ook de parkeertarieven en kijkt het naar mogelijkheden om meer parkeerplaatsen te creëren.

De gloednieuwe 4D-film is ontwikkeld door Mack Animation in Hamburg. Michael Mack belooft dat er ”veel plezier voor het hele gezin wordt verwacht”. In ”Happy Family Next Level” worden de gezinsleden in een computerspel gestraald via een VR machine die de zoon zelf heeft gebouwd. Om er weer uit te komen, moeten er uitdagingen worden overwonnen.

Stijgende parkeertarieven

Wie dit seizoen met de auto naar het Duitse attractiepark komt, krijgt te maken met hogere parkeertarieven. De tarieven voor het parkeren op de reguliere bezoekersparking wordt met een euro verhoogd. Hierdoor betalen bezoekers per voertuig 8 euro. Het zogeheten ”gereserveerd parkeren” vlakbij de ingang van het park was voorheen 20 euro. Dit seizoen stijgt de prijs met 2 euro waardoor het bedrag komt te liggen op 22 euro per auto per dag.

Verhoging parkeercapaciteit

Europa-Park had in het verleden al eens de limiet van de parkeercapaciteit bereikt. Alle 8000 parkeerplaatsen waren bezet waardoor het park andere bezoekers moest afraden om nog richting Rust te komen. En dit is de reden waarom het grootste attractiepark van Duitsland meer parkeerplaatsen wilt aanleggen. Het plan is om meerdere parkeergarages te bouwen. Meer informatie hierover volgt snel.

Resortpass

Half mei start de verkoop van de Resortpass-jaarkaarten via de Mack International Ticketshop. Een ResortPass Silver is verkrijgbaar vanaf €195 en een ResortPass Gold vanaf €345.

Leave a Reply