Skip to main content

Nieuwe attracties Hansa-Park in 2022

Het Noord-Duitste pretpark Hansa-Park heeft nieuwe attracties gepland staan voor het seizoen van 2022. Het park maakte dit bekend via een nieuwsbrief aan fans. Ondermeer komt er een nieuw Russisch themagebied genaamd: Peter von Novgorod, naast de bestaande boomstambaan Wildwasserfahrt.

In het nieuwe Russisch themagebied word een 7 meter hoge interactieve panoramatoren gebouwd en een carrousel met ruim twintig dieren. De toren heet Turm vom Peterhof en de draaimolen krijgt de naam De Tierkinder vom Peterhof.

De overdekte speelplaats Kiddie-camp zal worden omgebouwd tot Piraten Camp. Hierbij komen er drie nieuwe kinderattracties voor bezoeker met een lengte tot 1.20 meter. Bij het Mexicaanse Plaza del Mar zou ook een “Inclusieve speeltuin” moeten verrijzen.

Aangekondigd
Het themagebied Hansein Europa zal ook een uitbreiding krijgen met een groot speelschip en een replica van een historisch gebouw uit de Duitse stad Hamburg. Het pretpark presenteerde dit jaar nog een ander themagebied met een boottocht voor de kleintjes en een vrijevaltoren. “De veranderdingen voor 2022 zijn weer buitengewoon.” vertelt directeur en eigenaar Andreas Leicht. “We maken grote stappen om het park nog mooier, beter en aantrekkelijker te maken.”