Skip to main content

Movie Park Germany stelt opening seizoen 2020 uit

 

De seizoensopening van Movie Park Germany word uitgesteld. dit is een gevolg van de genomen maatregelen door de Duitse deelstaat NRW.

Uitstel seizoensopening

Door de beslissingen van de deelstaat NRW zullen er een hoop grootschalige beperkingen zijn in het openbare leven. Vanwege de huidige situatie van het Coronavirus hebben de lokale autoriteiten moeten besluiten de beoogde openingsdatum van 27 maart te laten vervallen. Movie Park heeft daarom vanaf nu het plan om op 24 april 2020 de poorten te openen. Dit is bijna een maand later dan gepland. Gezien het feit dat de situatie per dag kan verschillen behoudt Movie Park Germany het recht om de openingstijdenkalender van seizoen 2020 te veranderen.

Het park begrijpt de genomen beslissingen goed. ”Het is belangrijk dat wij, als een van de
grootste pretparken in Duitsland, dit besluit ook volledig steunen” Het park benadrukt dat veiligheid van bezoekers en medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Movie Park Germany staat in nauw contact met de lokale autoriteiten. Deze staan op zijn beurt weer in nauw contact staan met de staat NRW. Er word gewerkt aan een catalogus van maatregelen die voor opening van het seizoen af moet zijn zodat ook in de toekomst gasten kunnen genieten van een zorgeloos verblijf.

Extra maatregelen

Algemeen gezien hanteert het Duitse park de hygiënerichtlijnen van de WHO en het Robert Koch Instituut. Om ook tijdens de opening van het nieuwe seizoen de veiligheid te waarborgen worden de hygiënemaatregelen aangescherpt en geïntensiveerd.

Gasten die al een boeking geplaatst hebben worden tegemoet gekomen. Gasten kunnen dan tot 3 dagen van te voren hun verblijf kosteloos annuleren. Alle reeds aangeschafte tickets blijven geldig. Als de bezoekdatum binnen de sluitingstijd valt bestaat de mogelijkheid om het gratis om te boeken naar een andere datum.

Meer informatie over de genomen maatregelen en geldigheid van tickets vind je op de website van het park.

Lees ook: Attractiepark Toverland sluiten deuren vanwege Coronavirus

Leave a Reply