Skip to main content

Movie Park Germany bouwt nieuwe Multi Dimension Coaster

Maak je klaar voor de volgende attractieblockbuster in Duitslands grootste film- en pretpark! In het seizoen 2021 viert Movie Park Germany zijn 25ste verjaardag, en voor die gelegenheid hebben ze een bijzonder grote verrassing voor de bezoekers in petto. Met een nieuwe Multi Dimension Coaster van Intamin Amusement Rides heeft het park er een nieuwe attractie bij: een nieuwe achtbaan voor de familie waarvan het ontwerp uniek is in heel Europa!

De nieuwe indoor rollercoaster zonder loopings heeft talrijke specials die tal van spannende acties zoals in Hollywood voorstellen: Het concept uit Dark Ride met sound en special effects, twee versnellingsstroken vooruit en achteruit en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een filmtastisch en immersief familieavontuur met multimediaelementen. De opening is voorzien voor het voorjaar van 2021.

“Het 25-jarig jubileum van Movie Park Germany is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van ons park. Daarom willen wij onze bezoekers een bijzonder geschenk bieden“, aldus zaakvoerder Thorsten Backhaus. “Families met kinderen zijn onze belangrijkste doelgroep en uit onze regelmatige rondvragingen bleek dat onze gasten vooral een nieuwe familieattractie zonder loopings wilden hebben die overtuigt door een goede thematisering en storyline. Aangezien wij een film- en pretpark zijn, mag de Hollywoodactie natuurlijk ook niet bij ons ontbreken. Een interessante indeling van de stroken en talrijke multimediaeffecten zullen daarvoor zorgen.“

Maak plaats voor de eerste double-launch indoor rollercoaster van Europa, Duitslands eerste multidirectionele achtbaan en de eerste indoor achtbaan van Europa met een achteruitversnelling!

 

Bekijk hier meer info over de Multi Dimension coaster van Intamin

Leave a Reply