Skip to main content

Movie Park breidt zijn filmpark identiteit verder uit!

Nieuwe stuntshow, verdere magieshow, S.A.M. als nieuw walking character, 25e verjaardag van het Halloween Horror Festival en vele filmische evenementen staan op het opnameschema.

There is no business like show business! Daarom rollen de Movie Park Studios de rode loper uit voor nog meer entertainment en blockbustersfeer in het seizoen 2023! Met de nieuwe stuntshow “Operation Red Carpet” brengt Duitslands grootste film- en pretpark de Hollywood-actie nog dichterbij en brengt het de bezoekers van Studio 6 rechtstreeks naar Los Angeles. Ook in Studio 7 gaat deze zomer het doek weer op: Na het grote succes van vorig jaar keert de gerenommeerde illusionist Christian Farla terug voor een nieuwe grote magieshow. In het najaar staat ook een bijzonder griezelig verjaardagsfeest op het filmprogramma: Met de 25e verjaardag van het Halloween Horror Festival viert Movie Park Germany een belangrijke mijlpaal en brengt de Horrorwood Studios tot leven met nieuwe verrassingen.

“En actie!” is niet alleen het motto in de attracties en shows, maar ook in de straten van het park: met de lopende filmflap “S.A.M.” presenteert Movie Park een nieuw walking character dat zich verder als Movie Park Studios-figuur vestigt. Movie Park Germany opent zijn poorten weer op 24 maart 2023.