Skip to main content

Mickey verlicht de Eiffeltoren voor het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs en de stad Parijs schitteren nu een beetje helderder: om de viering van het 30-jarig jubileum van het resort nog specialer te maken, voerde Mickey Mouse in april een goocheltruc uit door de Eiffeltoren te verlichten.

Voor de allereerste keer werd het Franse monument verlicht in de iriserende kleuren van de 30e verjaardag van Disneyland Parijs. Dankzij een unieke klank- en lichtshow, speciaal voor de gelegenheid ontworpen, werd het iconische monument verlicht tijdens een spetterend moment gecreëerd om 30 gasten die een sterke band met het resort hebben, te verrassen. Cast Members – medewerkers van Disneyland Paris – die sinds de openingsdag in het resort hebben gewerkt, onbaatzuchtige Cast Members bekend als Disney VoluntEARS die hun tijd besteden aan filantropische activiteiten, fans en trouwe gasten hadden de exclusieve kans om deze show in realtime te bekijken.

Deze 30 gasten beleefden een onvergetelijke nacht en begonnen hun avond in Disneyland Parijs. Gasten genoten van een diner in Walt’s – een Amerikaans restaurant, en het bekijken van Disney D-Light, een emotionele reeks die plaatsvindt vóór de spectaculaire nachtelijke Disney Illuminations. Daarna stapten ze in een bus die hen naar een onbekende bestemming bracht…

Minnie Mouse verwelkomde deze geëerde gasten voor de Eiffeltoren om ze naar hun exclusieve kijkruimte te brengen en Mickey werd de ceremoniemeester van een ongelooflijke show, die de Trocadéro-tuinen voor het monument verlichtte. Dit spectaculaire display dat meer dan 370 lichten combineerde, eindigde met een uitzonderlijke finale waar Mickey de Eiffeltoren verlichtte in de magische kleuren van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs.

Verbaasd over dit unieke moment, zei Cast Member Christiane dat ze “een buitengewone show had gezien met de Eiffeltoren verlicht in de kleuren van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs”. “In 33 jaar zaken heb ik nog nooit zo’n buitengewone show gezien!” zei Binta, mede Cast Member en Disney VoluntEAR, die verrast was om deze show te ontdekken “buiten wat ik me had kunnen voorstellen.” Stéphane, een ander Cast Member en Disney VoluntEAR, zei dat hij “overweldigd was door emotie toen Mickey de Eiffeltoren verlichtte. ”

Al 30 jaar overtreft Disneyland Parijs consequent de verwachtingen van zijn gasten door jaar na jaar magische shows te creëren. Door de Eiffeltoren te verlichten in de kleuren van zijn 30e verjaardag, is Europa’s belangrijkste toeristische bestemming een stap verder gegaan. Dit evenement viert 30 jaar sterke relaties tussen Frankrijk, de stad Parijs en Disneyland Parijs.

Leave a Reply