Skip to main content

Mickey and The Magician keert terug!

Ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs, zoals al aangekondigd, keert de populaire Mickey and The Magician-show vanaf 23 april terug naar het Animagique Theatre in het Walt Disney Studios Park! Mickey and the Magician keert terug met twee voorstellingen per dag van 23-25 ​​april, daarna vijf voorstellingen per dag vanaf 26 april!

Mickey and The Magician biedt nu een optie voor gegarandeerde toegang* voor gasten die er zeker van willen zijn dat ze deze geweldige show** kunnen meemaken. Net als bij The Lion King: Rhythms of the Pride Lands-show, heeft gegarandeerde toegang* voor Mickey en The Magician slechts invloed op een beperkt aantal stoelen tegen een kostprijs van € 15 per persoon. Voorverkoop is morgen (21 april) beschikbaar op www.disneylandparis.com, de Disneyland Paris App en via gastcommunicatiekanalen voor showdata vanaf 26 april. Gasten kunnen de show gratis bijwonen met hun toegangsticket voor het park, op een eerste -kom, wie het eerst maalt. Deze laatste update maakt deel uit van onze voortdurende toewijding om gasten de mogelijkheid te bieden hun ervaring te maximaliseren en hun dag van tevoren te plannen.

*Te betalen service op basis van beschikbaarheid, te koop vanaf 21 april voor showdata vanaf 26 april, enkele prijs van 15 € per persoon.

** Met gegarandeerde toegang kun je de show op het geselecteerde tijdstip bijwonen, tenzij om wat voor reden dan ook de show wordt geannuleerd, bijvoorbeeld vanwege slechte weersomstandigheden.

Leave a Reply