Skip to main content

Licentiegevers BBC en ITV niet langer partner van The London Resort

The London Resort krijgt opnieuw een tegenslag te verwerken. De twee grote licentiegevers, BBC en ITV, zijn niet langer partner. Dat heeft een woordvoerder van de BBC bekendgemaakt. Dit betekent dat IP’s zoals Top Gear en Doctor Who waarschijnlijk geen eigen attractie zullen hebben in het attractiepark.

De ontwikkelingen rondom The London Resort lopen stroef. In de laatste update zou het resort in 2024 openen. De opening is wederom uitgesteld naar 2025. CEO PY Gerbeau heeft onlangs gezegd dat het project gewoon zal doorgaan zoals gepland.

Daarnaast heeft The London Resort plannen om een ​​van de meest duurzame entertainmentbestemmingen ter wereld te worden. Het zal 150 miljoen pond uitgeven aan sanering en verbetering van habitats. Ook zal het een nettowinst in biodiversiteit opleveren. “Duurzaamheid heeft altijd centraal gestaan ​​in onze visie”, onthult Gerbeau. “Onze voorstellen laten zien hoe we miljoenen voor de economie en duizenden banen voor de regio kunnen opleveren, terwijl we natuurlijke habitats beschermen en verbeteren.”

Onderdeel van The London Resort is een groot attractiepark met zeven themagebieden. In het gebied Base Camp zou volgens Gerbeau een van de snelste achtbanen van Europa komen te staan. Deze flying coaster zal ruim een kilometer lang worden met meerdere lanceringen.

Vorig jaar zijn er al meerdere concepten naar buiten gebracht:

Leave a Reply