Skip to main content

Legoland Discovery Centre Scheveningen organiseert volwassenenavond

Het vorig jaar geopende Legoland Discovery Centre Scheveningen is normaal gesproken alleen geschikt voor kinderen. Op 10 maart 2022 zal er voor het eerst een volwassenenavond worden georganiseerd van 19:00 tot 21:00 uur. Dit betekend dat bezoekers vanaf 18 jaar de attractie mogen bezoeken. Op het piraten speeleiland na, zal alles geopend zijn.

Op deze speciale avond zullen er 2 verschillende LEGO films draaien. Jonathan Bennink zal een lezing geven over de ontwikkeling van de LEGO Mario Set. Daarnaast kunnen LEGO fans een bouwworkshop volgen van Meester Model Bouwer Jamie Lee. Ook wordt er een tour georganiseerd door Miniland met uitleg van een medewerker.

De winkel is deze avond open tot 21:30 uur. Speciaal voor deze avond krijgen bezoekers het toegangskaartje terug als korting wanneer er een aankoop vanaf €150 wordt gedaan. Een ticket voor deze volwassenenavond kost €19,50 en is online te bestellen.

Er wordt deze avond geen alcohol geschonken. Het is dan ook niet toegestaan dat bezoekers dit zelf van buitenaf mee naar binnen nemen. Volgens de website zullen dit soort avonden vaker worden georganiseerd op geselecteerde data.

Gisteren werd bekend dat Legoland Deutschland een nieuw themagebied met unieke achtbaan zal openen.