Skip to main content

Jammer nieuws vanuit Avonturenpark Hellendoorn

Abonnementhouders van Avonturenpark Hellendoorn ontvingen vandaag een jammer bericht vanuit het park: de opening van de nieuwe achtbaan RidderStrijd wordt uitgesteld.

De directie van Avonturenpark Hellendoorn deelde haar oprechte boodschap eerder vandaag met alle trouwe bezoekers:

Met grote teleurstelling moeten wij mededelen dat we op dit moment onmogelijk een openingsdatum voor onze nieuwe achtbaan RidderStrijd kunnen noemen. We wachten al sinds zomer 2021 op een aantal bestelde onderdelen die cruciaal zijn, waaronder onderdelen voor het besturingssysteem. Helaas lopen we tegen extreem vertraagde levertijden aan door wereldwijde schaarste. Zonder deze cruciale onderdelen kunnen we de attractie niet operationeel krijgen en kan er dus niet getest en gekeurd worden. We hadden liever goed nieuws gebracht, maar willen transparant en eerlijk zijn over verwachtingen.

De opening van RidderStrijd stond oorspronkelijk nog voor dit voorjaar gepland. Eerder dit jaar werden de bouw van de nieuwe attractie en een begeleidende YouTube-serie al ingezet. De constructie van de attractie stond dan ook al behoorlijk ver en viel reeds te bewonderen in het Avonturenpark. Jammer genoeg wordt het dus nog even wachten voor we de vierde achtbaan van het park kunnen betreden.

Natuurlijk houdt iedereen bij Avonturenpark Hellendoorn de goede moed er in:

“We hebben veel tijd, energie, geld en liefde in RidderStrijd gestopt. De attractie ligt er al tijden prachtig bij. Wat zijn we trots op hoe RidderStrijd is herrezen in ons Avonturenpark en wat willen we graag de nieuwe attractie openen. Uiteraard zullen we er alles aan doen om onze vierde achtbaan operationeel te krijgen en hopen dat ons lange wachten spoedig beloond zal worden.”

Leave a Reply