Skip to main content

Hellendoorn start zoektocht naar nieuwe avonturiers!

Avonturenpark Hellendoorn kijkt met veel vertrouwen en plezier uit naar haar opening. Vanaf zaterdag 8 april kunnen gasten weer genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Door de komst van een vierde achtbaan belooft het een speciaal seizoen te worden en is het Overijsselse pretpark op zoek naar extra teamleden.

Om geïnteresseerden nog beter te bereiken is het Overijsselse pretpark zelfs gestart met een grootse outdoor campagne om nog meer potentiële nieuwe werknemers te informeren over de diverse (bij)banen in Hellendoorn.

Yvonne Meijerink van het Avonturenpark is erg enthousiast over de wervingscampagne die is gestart: ,,We kijken terug op een zeer succesvol 2022 seizoen en we verwachten dat men ons ook in 2023 weer massaal weet te vinden. Om gasten een geweldige ervaring te bieden zijn we dan ook op zoek naar vele, nieuwe avonturiers en bieden we diverse (bij)banen aan. Dit keer zijn we ook in het straatbeeld zichtbaar en proberen we passanten die onze outdoor campagne zien te enthousiasmeren om in Hellendoorn te komen werken!”

Het Avonturenpark is een populaire werkgever in de regio en biedt diverse mogelijkheden. Meijerink vervolgt: ,,Het werken in Hellendoorn is zeer divers. Van attracties bedienen, entreekaartjes scannen en eten bereiden tot werken in onze winkel, schoonmaak en Slidepark. Er is voor ieder wat wils. We vinden altijd iets wat bij jou past. Je wordt onderdeel van een geweldig team en werkt in een prachtige omgeving met vrolijke gezichten. Werken in een pretpark is echt uniek!”.

Met de speciale werving & selectie website heeft het Avonturenpark een online omgeving gecreëerd waar geïnteresseerden heel veel info kunnen vinden. ,,Op werkenbijhellendoorn.nl kan men naast actuele vacatures nog veel meer vinden. Zo staan er bijvoorbeeld diverse interviews op en krijg je een inkijkje in onze organisatie en diverse afdelingen. We hebben het solliciteren gemakkelijker en laagdrempeliger gemaakt. Geen lastige formulieren die veel tijd kosten maar nagenoeg één druk op de knop. Je kunt zelfs met ons WhatsAppen!”

Avonturenpark Hellendoorn biedt tal van vacatures aan. Minimale leeftijd om te solliciteren is 15 jaar. Fulltime, parttime, vakantiebaan, korte diensten voor senioren, bijbaan, etc. Er is veel keuze. Alle vacatures zijn te vinden op www.werkenbijhellendoorn.nl