Skip to main content

Halloween in Tripsdrill

De Halloweengekte keert dit najaar ook terug bij attractie- en dierenpark Tripsdrill in Duitsland. Tijdens de twee laatste weekends van oktober staat het park volledig in teken van de “Schaurige Altweibernächte”.

Speciaal ter gelegenheid van Halloween organiseert Tripsdrill dit jaar vier laat-avondopeningen. Tijdens deze “Schaurige Altweibernächte” kunnen bezoekers drie uur lang verdwalen in maar liefst vier gethematiseerde doolhoven. Het gaat om aangelegde maïsvelden die straks barsten van de enge effecten en scare actors. Het attractiepark heeft hierbij gezorgd voor nieuwe thema’s, een enge zone én de mogelijkheid tot nachtelijke ritjes in drie van hun achtbanen. Kaartjes voor het evenement kosten €19,50 per waaghals en voor €17 extra krijgt die er een “Blitz-Pass” bij. Deze zorgt voor eenmalige toegang zonder wachten tot de doolhoven.

Exclusieve rondleiding

Wil jij graag weten hoe de productie van zo’n heus Halloweenevenement in zijn werk gaat? Ook daar heeft Tripsdrill een oplossing voor! Op zaterdagen 22 en 29 oktober kan je deelnemen aan een exclusieve rondleiding. Voor €12 per persoon neemt de organisatie van MaisMaze je voor een half uurtje mee voor een kijkje achter de griezelschermen.

Leave a Reply