Skip to main content

Halloween Fright Nights: The Gates Are Open in Walibi

Vanaf begin oktober is het weer zo ver: waaghalzen kunnen gaan griezelen tijdens de Halloween Fright Nights! Vandaag kondigde Walibi Holland de officiële slogan van het befaamde event aan en ook het startschot voor de verkoop van Early Bird tickets werd gegeven.

Vanaf zaterdag 8 oktober kunnen bezoekers vier (verlengde) weekends lang sidderen en beven in Walibi Holland, want naar goede gewoonte organiseert het attractiepark de Halloween Fright Nights. Vandaag lanceerde de organisatie de slogan van dit jaar: “The Gates Are Open”! Online werden de poorten naar het evenement dan ook écht geopend en ging de ticketverkoop van start. Wil jij dus alvast je kaartje bemachtigen? Wees er dan snel bij voor één van de Early Bird tickets! Deze eerste kaartjes zijn slechts in een beperkt aantal beschikbaar en bedragen €32,50 per stuk. Daarnaast gelden ze enkel op de door jou gekozen datum en zullen de deuren van Walibi voor je geopend blijven tot 23u.

Spooky Days

Let wel op bij het aanschaffen van je kaartje, want de Fright Nights zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 16 jaar. Voor jongere waaghalzen organiseert Walibi Holland een ander event, namelijk de Spooky Days. Informatie over dit griezelevent voor “stoere monsters” blijft nog even uit, maar kinderen tussen de 6 en 12 jaar zijn er straks meer dan welkom om ook aan het griezelen te slaan!

Leave a Reply