Skip to main content

LET OP: De Halloween Fright Nights in Walibi Holland 2020 zijn afgelast. De informatie die in dit artikel staat is dus vervallen. Meer informatie vind je hier én hier

Halloween Fright Nights 2020 in Walibi Holland aangekondigd.

Het grote en jaarlijks terugkerende evenement Halloween Fright Nights in Walbi Holland is ook voor 2020 bevestigd. Het was onder fans lang de vraag of dit evenement wel zou kunnen plaatsvinden tijdens de huidige Corona crisis.

Lees ook: Halloween Fright Nights 2020 afgelast

De halloween Fright Nights gaan dit jaar door maar wel anders dan normaal. Volgens Walibi wordt dit jaar angstaanjagender dan ooit tevoren. De slogan van de 2oé Fright Night editie is: Very Important Pray. Walibi schrijft dat er deze speciale V.I.P editie ‘geen veilige plekken’ zijn. Bezoekers zullen zich voor deze V.I.P editie moeten inschrijven via de website.

De Spooky Days zullen ook terugkeren. Spooky Days is het Halloween evenement voor kinderen en zal dit jaar voor de tweede keer gehouden worden. Daysee zal daarmee dus ook terugkeren en opzoek gaan naar nieuwe monsters.

De Halloween Fright Nights en Spooky Days zullen plaatsvinden van 10 oktober tot 1 november 2020

Corona Crisis

Walibi Holland zal de Fright Nights en Spooky Days aanpassen naar de huidige maatregelen omtrent het Corona virus. Wat dat betekent voor de scare zones en spookhuizen is nog niet bekend. Walibi Holland is een van de eerste parken waar het Halloween seizoen wel gaat plaatsvinden. Eerder kondigde o.a. het grote Universal Studios aan de Halloween Horror Nights af te lassen vanwege het Corona virus.

Wil jij Walibi bezoeken met Halloween? Lees dan alle info en schrijf je in. Klik hier

 

 

 

Leave a Reply