Skip to main content

Halloween Fright Nights 2020 afgelast

 

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn voor 2020 afgelast. De speciale V.I.P editie van de Fright Nights waren pas net begonnen. Het besluit om te stoppen met de Halloween Fright Nights is genomen in overleg met het park en de gemeente Dronten. 

Lees ook: Bellewaerde gaat dit jaar voor een coronaproof Halloween

Regenval tijdens de Halloween Fright Nights

Gisteren tijdens de eerste officiële dag (vrijdags was een try-out) werd het park en de bezoekers verrast met flinke regenbuien. Bezoekers probeerde te schuilen in overdekte locaties waardoor afstand houden niet meer mogelijk was. De beveiliging in het park probeerde iedereen te laten doorlopen waardoor schuilen geen optie was. Waar nodig werden mondkapjes uitgedeeld.

Online berichtgeving

Rond 17.00 gisteren middag kwam op de Facebook pagina van Walibi Holland het volgende bericht: ”Op dit moment zijn er verschillende storingen in Walibi Holland. Heb jij een ticket om vanavond Halloween Fright Nights te bezoeken? Dan willen we je vragen om thuis te blijven. Wij zullen contact met jou opnemen voor een passende compensatie.”

Bezoekers die nog niet aanwezig waren werd al gevraagd hun bezoek uit te stellen aan de Fright Nights.

Maatregelen omtrent covid-19

Het park was voorbereid op een Fright Night editie die anders dan normaal zou worden. Vanwege alle corona maatregelen moest het park verschillende dingen aanpassen. Zo werd de capaciteit van het park drastisch verlaagt. Walibi Holland sprak van een échte V.I.P editie omdat het er niet zo druk zou worden en alle acteurs tijd hadden voor jou. Ook waren de scare zones opgeheven en was het park één grote scare zone.

Heb jij tickets voor de Halloween Fright Nights 2020 in Walibi Holland en daar nu vragen over? Lees de update op de website van Walibi Holland om antwoord op je vraag te krijgen.