Skip to main content

Ga met Pasen op zoek naar het Gouden Ei op Duinrell en win een jaar lang gratis toegang

Kom je met Pasen naar Duinrell, houd dan dit jaar je ogen extra goed open. Ergens op het Duinrell-landgoed ligt namelijk een Gouden Ei verstopt. En vind je dit Gouden Ei, dan mag je van Duinrell de rest van het jaar elke dag helemaal gratis naar het attractiepark en het Tikibad terugkomen.  Zowel op eerste als tweede paasdag wordt er een Gouden Ei verstopt. Dus twee bezoekers gaan de gelukkige vinder zijn en krijgen beiden een jaarabonnement (t.w.v. € 99,-)  op Duinrell. 
‘Op Duinrell is het elk jaar met Pasen eigenlijk al reuze gezellig. Ons entertainment verzint altijd een aantal leuke activiteiten voor onze gasten: zo worden er dit jaar chocolade eieren verstopt. Alle kinderen die met Pasen komen, kunnen in het Duinrell-bos op zoek gaan naar tientallen paaseitjes en natuurlijk helpt Rick de Kikker een handje mee’, vertelt Duinrell-woordvoerster Lisanne.
Maar naast het eieren zoeken voor kinderen pakt familiepark Duinrell dit jaar extra uit, want ergens op het landgoed verstopt Duinrell een Gouden Ei én dat ook op beide paasdagen. ‘Het Gouden Ei verstoppen we beide dagen iets voor 13 uur, dan zijn de meeste gasten ook aanwezig.  We zullen op het park natuurlijk ook even omroepen dat het ei gezocht kan worden, dan is iedereen op de hoogte’, legt Lisanne uit.
Je kunt tussen 13:00 en 14:00 op eerste en tweede paasdag zoeken naar het Gouden Ei en het ei ligt verstopt op of naast de openbare wandelroutes. Klimmen of van de paden afgaan is dus niet toegestaan.
De slimme vinder is trouwens voorbereid en volgt Duinrell voorafgaand al via Instagram, want via het account@duinrellwassenaar zal het familiepark ook hints geven over de locatie waar het Gouden Ei verstopt ligt op eerste paasdag en tweede paasdag. Natuurlijk ligt het Gouden Ei op beide dagen op een andere plek.
De twee gelukkige vinders krijgen van Duinrell een jaarabonnement t.w.v. €99,- euro per persoon. Het attractiepark van Duinrell is tijdens Pasen geopend van 10 uur tot 18 uur en het Tikibad tot 22 uur.

Leave a Reply