Skip to main content

Fantissima Dinnershow terug bij Phantasialand

Het is weer zo ver: vanaf 22 september kunnen bezoekers van Phantasialand zich opnieuw laten verwonderen en verwennen tijdens de dinnershow Fantissima. Tickets voor het spektakel zijn opnieuw verkrijgbaar tot het zomerseizoen van 2023.

Met Fantissima wil Phantasialand vanaf dit najaar haar gasten opnieuw verwennen met een unieke, culinaire belevenis. De show vindt straks plaats in het exclusief Fantissima-theater en omvat de adembenemende verhaling van verschillende avonturen. Door middel van dans, muziek, zang en acrobatie worden bezoekers tijdens een vier gangendiner meer dan verrast. Om fans alvast een voorproefje te geven van het gebeuren, heeft Phantasialand een teaser van het vorige showseizoen klaar:

Naast de spectaculaire opvoering, die uit vijf acts zal bestaan, staat er dus ook een “Signature Menu” voor elke toeschouwer klaar. Gasten hebben de keuze uit een veganistische versie of eentje met vlees. Beide opties omvatten een voorgerecht, intermezzo, hoofdgerecht en dessert, en ook bijpassende wijnen kunnen voorzien worden.

Tickets

Wil jij alvast je plekje voor dit Fantissima-avontuur waarborgen? Dat kan! De kaartverkoop voor de dinnershow is reeds van start gegaan en voorstellingen vinden plaats van 22 september 2022 tot en met 24 juni 2023. De prijzen van de tickets starten bij 99 euro per persoon en zijn, onder andere, afhankelijk van je plekje in de zaal. Een parkeerplaats voor je auto zit bij deze prijs inbegrepen. Verder is het wijnarrangement bij te boeken voor 29,50 euro per persoon. Trek jij binnenkort je mooiste outfit aan om exclusief te gaan dineren?