Skip to main content

Exclusieve Spookslotsouvenirs bij Efteling

Vanaf maandag 29 augustus gaan er twee nieuwe Spookslotsouvenirs in de verkoop bij Efteling. Zoals beloofd gaat het om een afscheidsboek en ook een exclusieve pin zal te verkrijgen zijn. Beide items zullen slechts gedurende een week in de souvenirshop liggen.

Het afscheid van het Spookslot komt nu toch wel erg dichtbij … Zoals het themapark al aankondigde, gaat dit gepaard met de verkoop van unieke aandenkens. Vanaf volgende week maandag, 29 augustus, kunnen bezoekers net buiten de attractie twee exclusieve souvenirs aanschaffen. Let wel op: zowel het boek als de pin zijn slechts tot en met 4 september (of zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar.

Exclusieve glow-in-the-darkpin van de Zwevende Viool

Wie Spookslot zegt, zegt Zwevende Viool en dus krijgt dit element uit de memorabele attractie een speciale afscheidspin. Dit originele souvenir vermeldt niet alleen het openings- en sluitingsjaar van het Spookslot, maar heeft ook een ander bijzonder kenmerk. In het donker ligt de pin namelijk geel-groenig op! Elke bezoekers heeft recht op de aankoop van 5 stuks en betaalt €7,00 per exemplaar.

Afscheidsboek “44 Jaar te Gast bij de Geesten”

Haal je liever een minder compacte Spookslotherinnering in huis om af en toe door te bladeren? Het afscheidsboek getiteld “Spookslot – 44 Jaar te Gast bij de Geesten” barst van informatie en verhalen over de noemenswaardige attractie. Daarnaast bevat het verschillende unieke foto’s, een plattegrond en heeft het een luxueuze afwerking met linnen kaft en stofwikkel. De prijs van het boek bedraagt €25,00 en ook hiervan mag elke bezoeker maximaal 5 stuks aanschaffen. Verder is dit souvenir écht uniek, want het heeft slechts een oplage van 2500 stuks.

Leave a Reply