Skip to main content

EXCLUSIEVE AVONDOPENING HALLOWEEN NIGHT
OP VRIJDAG 25 OKTOBER IN BELLEWAERDE

Op vrijdag 25 oktober opent Bellewaerde de deuren van 18 uur tot 23 uur voor de exclusieve avondopening Halloween Night. Een extra angstaanjagende avond waarop meer dan 75 figuranten bezoekers de stuipen op het lijf jagen, de 5 haunted houses een extra horrorsausje over zich heen krijgen en er twee scare zones worden toegevoegd in het park. Daarnaast geven DJ’s het beste van zichzelf op het podium op het Mexicoplein.
Halloween Specials met een horrorsausje
Tijdens Halloween Night beleven bezoekers een onvergetelijke én extra angstaanjagende avond. Van 18 uur tot 23 uur jagen meer dan 75 figuranten bezoekers de stuipen op het lijf in één van de vijf spookhuizen of de twee speciaal toegevoegde scare zones. Even bekomen van de schrik kan in de attracties in het park, waarbij een aantal attracties in een heerlijk griezelig halloween-jasje zitten.
DJ-sets
Tijdens Halloween Night, genieten bezoekers van DJ-sets op het Mexicoplein van onder andere Dimaro, Lennert Wolfs en X-TOF.
Praktisch 
Halloween Night gaat door op vrijdag 25 oktober 2019 van 18 uur tot 23 uur. Tickets zijn enkel online te koop op www.halloweennight.be. Abonnementshouders hebben gratis toegang, maar moeten zich op voorhand online registreren. Deze exclusieve avond is afgeraden onder de 16 jaar.

Leave a Reply