Skip to main content

Europa-Park toont nieuw station met nieuwe boten ”Josefina kaiserliche Zauberreise”

Europa-Park heeft afgelopen winterperiode benut om de eerste fase van bootjesattractie “Dschungel-Floßfahrt” aan te pakken. Het themagebied ”Abenteurland” wordt hervormd naar ”Oostenrijk”. Hierdoor veranderd het oude thema van de attractie naar een thema rond universum van ”Josefina kaiserliche Zauberreise”. Het park heeft nu ontwerpen van de boten en het stationsgebouw naar buiten gebracht die volgend jaar worden toegevoegd aan de attractie.

De attractie staat in het teken van keizerin Josefina en wordt in 2023 afgerond met meer decoratie, een nieuw stationsgebouw en nieuwe boten. Op foto’s van EPFans is te zien dat er al concepten zijn te vinden van deze nieuwigheden.

In “Josefina kaiserliche Zauberreise” genieten bezoekers van een thematocht over een meer en door een paleistuin. Onder begeleiding van walsmuziek gecomponeerd door T-Rex Classics voert de route langs indrukwekkende waterpartijen, een geheime tuin en een romantische rozenboog. Bezoekers doorlopen verschillende stadia van het leven van keizerin Josefina: van de wilde, natuurliefhebbende jeugd tot haar leven als keizerin. Een muzikaal hoogtepunt is de fonteinshow “Weense waterwals”.

Leave a Reply