Skip to main content

Europa-Park presenteert de nieuwe jaarkaart ‘ResortPass’

De nieuwe jaarkaart van Europa-Park heet ResortPass. Bezoekers kunnen hiermee 1 jaar lang genieten van het Duitse resort. Er is keuze uit Silver en Gold. Met Silver zijn bezoekers welkom op meer dan 230 vooraf bepaalde dagen in combinatie met een overnachting op alle dagen van het verblijf. Met Gold kiest een bezoeker voor volledige flexibiliteit en alle openingsdagen van het attractiepark. Daarnaast kan de bezitter van de pas op twee zelf te kiezen dagen Rulantica bezoeken.

Het grootste attractiepark van Duitsland komt met een overzicht om beide ResortPassen met elkaar te vergelijken. Op veel punten zijn er gelijkenissen maar de grootste verschillen zitten onder andere in de toegang tot het attractiepark en Rulantica. Een ResortPass Silver is verkrijgbaar vanaf €195 en een ResortPass Gold vanaf €345.

De Resortpass-jaarkaarten gaan half mei 2022 in de verkoop via de Mack International Ticketshop. Oude jaarkaarten zijn nog steeds geldig tot het einde van hun geldigheidsperiode. Een omzetting naar de ResortPass is niet mogelijk.

Europa-Park start het zomerseizoen op 19 maart 2022.

Leave a Reply