Skip to main content

Europa-Park deelt voorproefje van nieuwe achtbaan

Stilaan laat Europa-Park meer sneak-peeks los over de opening van het themagebied Kroatië in 2023. Zo ook deelde de directie deze week een afbeelding van de splinternieuwe achtbaan op sociale media. Daarnaast lanceerden Lukas en Patrick hun derde aflevering van de documentaire over de bouw van de coaster.

Via een tweet maakte Michael Mack op 27 juli bekend dat de gemeente Rust de bouwplannen van de nieuwe rollercoaster goedgekeurd heeft. “Het belooft weer een spectaculaire highlight te worden voor zowel Europa-Park als MACK Rides”, voegt hij eraan toe.

Zowel in Macks bericht als op sociale mediakanalen van Europa-Park is een afbeelding van de toekomstige achtbaan terug te vinden. Verder mochten ook Lukas en Patrick weer wat informatie laten doorsijpelen in een derde aflevering van “Ω – The Construction Documentary”. Enerzijds laat het lollige duo documentairemakers zien hoe alle werken vorderen op de constructiesite van Kroatië. Anderzijds bevat de aflevering een heleboel informatie over verschillende lanceringssystemen van rollercoasters. Via onderstaande link kan je de aflevering gratis bekijken:
https://www.veejoy.de/en/series/o-the-construction-documentary/the-building-site-grows

Leave a Reply