Skip to main content

Efteling zet Symbolica muziek op Spotify: Eindelijk beschikbaar voor alle fans!

De Efteling, het populaire Nederlandse themapark, heeft de harten van vele bezoekers gestolen met zijn betoverende attracties. Een van de meest geliefde attracties is Symbolica, een magisch avontuur in het Paleis der Fantasie. En nu hebben de fans nog een reden om enthousiast te zijn – de volledige Symbolica-soundtrack is nu beschikbaar op Spotify en andere streamingdiensten!

Het nieuws werd afgelopen week bekendgemaakt en verraste veel trouwe Efteling-fans. Voor het eerst kunnen ze nu genieten van maar liefst zeventien nummers die speciaal voor deze attractie zijn gecomponeerd. Dit betekent veertig minuten lang luisterplezier met deze Efteling-melodieën.

Symbolica opende haar deuren op 1 juli 2017 en was meteen een groot succes. Met een kostprijs van maar liefst 35 miljoen euro is dit niet alleen de duurste attractie in de geschiedenis van het park, maar ook de duurste attractie in de Benelux. Het Paleis der Fantasie neemt bezoekers mee op een adembenemende reis door verschillende kamers vol magie en verbazing.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je ondergedompeld in een wereld vol prachtige decors en bijzondere animatronics. Maar wat deze attractie echt tot leven brengt, is de muziek die elk detail versterkt en elke emotie versterkt.

De soundtrack van Symbolica, gecomponeerd door René Merkelbach, is een meesterwerk op zich. Het brengt de magie van het paleis tot leven en neemt je mee op een muzikale reis vol avontuur en verwondering. De melodieën variëren van vrolijk en levendig tot mysterieus en betoverend.

Nu deze prachtige muziek beschikbaar is op Spotify, kunnen fans thuis genieten van de sfeer van Symbolica. Of je nu even wilt ontspannen na een drukke dag of jezelf wilt onderdompelen in de betoverende wereld van de Efteling, de Symbolica-soundtrack biedt de perfecte soundtrack voor elk moment.

Dus, waar wacht je nog op? Open Spotify, zoek naar de Symbolica-soundtrack en laat je meevoeren op een muzikale reis vol fantasie en avontuur. En wie weet, misschien krijg je wel een voorproefje van wat de Efteling nog meer in petto heeft voor toekomstige attracties!