Skip to main content

Een grenzeloze toekomst in Disneyland Parijs onthuld op D23 expo 2022

Gister tijdens een speciale presentatie op D23 Expo in Anaheim, Californië, gaf Josh D’Amaro, voorzitter van Disney Parks, Experiences & Products, het enthousiaste publiek een voorproefje van nieuwe ervaringen die binnenkort naar Disneyland Parijs komen!

Van de onlangs geopende Avengers Campus tot het aankomende land met Frozen-thema en meer, de langverwachte transformatie van Walt Disney Studios Park zal spectaculaire nieuwe ervaringen en entertainment bieden. En vlak na de zeer succesvolle viering van het 30-jarig jubileum, die wordt verlengd tot 30 september 2023, zal volgende zomer een gloednieuwe show die gasten uitnodigt op een emotionele reis met hun geliefde Pixar Pals, debuteren in Studio Theater, precies op tijd om sluit het 30-jarig jubileum in grootse stijl af. Deze nieuwe show, genaamd “Pixar: We Belong Together”, zal benadrukken hoe vriendschap en familie ons brengen en houden. Het combineert spectaculaire toneeltechnologie, ultramodern video- en lichtontwerp en een grote cast personages uit vele geliefde Pixar-films.

Ook in het Walt Disney Studios Park werd een eerste blik geworpen op een geheel nieuw gebied dat het huidige park zal verbinden met de uitbreiding en mogelijkheden biedt voor gasten om te wandelen, te ontspannen en nieuwe ervaringen te ontdekken. Het zal een prachtig meer en een promenade met unieke tuinen bevatten, elk ontworpen rond favoriete Disney-verhalen. Zo krijgt de Tangled Garden een nieuwe attractie waar het hele gezin van kan genieten, zelfs de allerkleinsten.

En met zijn meer dan levensgrote personages en speelse landschapsarchitectuur, zal de Toy Story Garden gasten vervoeren in de wereld van Woody en Jessie en hun vrienden, terwijl het een nieuwe manier biedt om deel te nemen aan het plezier van Toy Story Playland in de buurt. Gasten zullen ook genieten van een wandeling door een elegante Engelse tuin, geïnspireerd door geliefde personages.

Te midden van deze dagdromensfeer, zal de pittoreske promenade ook een elegant restaurant met bediening aan tafel bevatten, waar gasten kunnen genieten van adembenemende panoramische uitzichten over het meer en ontmoetingen met Disney-personages.

De grondwerkzaamheden aan het meer zelf en aan het nieuwe Frozen-themagebied dat in de nabije toekomst gasten van Disneyland Parijs zal verwelkomen, gaan door. Imagineers van over de hele wereld werken al samen om fans van alle leeftijden onder te dompelen in het koninkrijk Arendelle als nooit tevoren. Het wordt de thuisbasis van een nieuwe attractie die gasten meeneemt op een onvergetelijke reis naast Elsa en Anna, eet- en winkelervaringen en biedt ook de mogelijkheid om een magisch audiëntie te hebben bij de koninklijke zussen zelf.
Buiten de parken speelt Frozen ook een belangrijke rol in de heruitvinding van het Disneyland Hotel. Dit iconische 5-sterrenhotel zal in 2024 heropend worden als het ultieme koninklijke Disney-adres in Europa na een complete transformatie met zijn nieuwe koninklijke thema, met themakamers en suites geïnspireerd op Disney-klassiekers zoals Tangled, Beauty & the Beast, Assepoester en Bevroren zoals weergegeven in het nieuwe concept hieronder uit een van de nieuwe themasuites van het hotel.
“Naast het fantastische 30-jarig jubileumfeest en het debuut van Avengers Campus, blijven we bouwen aan de toekomst van Disneyland Parijs. We hebben nog veel meer in de maak voor Parijs, en we kunnen er niet blijer mee zijn”, aldus David Wilson, Site Portfolio Executive, Walt Disney Imagineering Paris.