Skip to main content

Duinrell slaat ‘Eerste Paal’ vernieuwd Amsterdams-themagebied

Duinrell directeur Philip van Zuylen van Nijevelt heeft donderdagochtend 29 september samen met Duinrell-mascotte Rick de Kikker de eerste paal geslagen van een nieuw themagebied. Met deze handeling is de bouw van het nieuwe gebied, met als thema Amsterdam, officieel begonnen.

“Met het vernieuwde themagebied in de stijl van Amsterdamse grachten, brengen we een stukje Amsterdam naar Wassenaar. Éxtra leuk voor onze internationale gasten.’, aldus Philip van Zuylen van Nijevelt, directeur Duinrell.

Een vernieuwd themagebied in het attractiepark: Amsterdamse grachten

Duinrell gaat het gebied vanaf de arcade gamehal tot aan de trampolines upgraden. Het gebied wordt volledig gethematiseerd in het thema Amsterdamse grachten. De arcade gamehal wordt compleet vernieuwd en op dak worden zonnepanelen geplaatst. Daarnaast krijgen de Botsboten en Playfountain krijgen een nieuwe locatie, komen er nieuwe trampolines en krijgt de Midgetgolfbaan een upgrade.

De bedoeling is dat het vernieuwde gedeelte met Pasen wordt geopend. Via de social mediakanalen van Duinrell (duinrell.nl/youtube en https://www.tiktok.com/@duinrell) worden regelmatig updates gegeven.