Skip to main content

Duinrell kondigt Amsterdams themagebied aan

Via een persbericht mochten we vandaag vernemen dat Duinrell volgend jaar met een heleboel vernieuwingen komt. Zowel het attractie- als het vakantiepark zullen transformaties ondergaan. Hiervoor staat niet alleen een duurzame uitbreiding van de verblijfsmogelijkheden, maar ook een volledig vernieuwd themagebied op de planning. Daarbij speelt hoofdstad Amsterdam een grote rol als inspiratiebron.

Het pretparkseizoen van 2022 is nog maar amper begonnen, of Duinrell deelt al grootse plannen voor volgend seizoen. Vanaf mei 2023 mogen we ons verwachten aan een nieuw themagebied dat zal reiken van de arcade gamehal tot de trampolines. Ondergedompeld in de sfeer van de Amsterdamse grachten zullen bezoekers er langs gezellige terrasjes en typische huisjes kunnen struinen. De spellenhal zelf krijgt een volledig nieuw jasje én zonnepanelen op het dak. Ook andere attracties verwachten zich aan een heuse make-over: zowel de trampolines als de midgetgolfbaan zien er straks helemaal anders uit. De Botsboten en Playfountain krijgen dan weer een nieuwe locatie toegewezen. Om dit alles voor elkaar te krijgen, start het park al na deze zomer met de verbouwingen.

Artist impressions nieuw themagebied

Nieuwe vakantievilla’s en Tiny Houses

Naast het attractiepark krijgt ook het vakantiepark een uitbreiding van formaat. In april 2023 wil Duinrell graag de deuren van maar liefst 31 nieuwe accommodaties openen voor haar gasten. 18 extra Premium Plus Duingalows en drie luxe versies vervolledigen straks het kampeerveld Middenveld. De villa’s zullen hun maximaal acht bewoners voorzien van alle comfort en focussen daarnaast óók op duurzaamheid. Zo wordt elk exemplaar uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp. Dezelfde ecologische oplossingen gelden voor de tien kersverse Tiny Houses voor vijf.

Premium Plus Duingalow voor 8 personen

Extra leuk voor internationale gasten

Een woordje uitleg kregen we nog van Philip van Zuylen van Nijevelt. Met plezier kijkt de directeur uit naar de toekomstplannen, “omdat we Duinrell altijd nóg mooier, leuker en gezelliger willen maken voor onze gasten”. Daarnaast focust hij ook op buitenlandse bezoekers: “met het vernieuwde themagebied in de stijl van Amsterdamse grachten, brengen we een stukje Amsterdam naar Wassenaar. Éxtra leuk voor onze internationale gasten”.

Leave a Reply