Skip to main content

Drouwenerzand opent dit jaar spookhuis ‘Landhuys den Linden’

Drouwenerzand Attractiepark pakt dit jaar uit met een nieuw spookhuis, Landhuys Den Linden. Dit permanente spookhuis komt in de plaats van het oude spookhuis. Het eerste plan was om groot onderhoud uit te voeren aan het oude spookhuis maar er is gekozen voor een compleet nieuw gebouw met storyline. Bezoekers worden hier vanaf de wachtrij tot het einde van de attractie in een verhaal meegenomen.

Het park laat weten: ”We hadden voor het ‘spookhuis’ groot onderhoud gepland. Waar we eerst wat oude poppen en nieuwe poppen wilden terugplaatsen is dit ondertussen een beetje uit de klauwen gelopen tot een complete make-over van het Spookhuis”. Het enige wat bezoekers straks nog kunnen herkennen van de oude attractie zijn de karretjes en de baan.

ScareZone kan als eerste melden wat bezoekers straks kunnen verwachten in de attractie. Er is gekozen om een complete storyline in het huis te verwerken. In Landhuys Den Linden rijden bezoekers door een landhuys langs verschillende scenes. In het woonkamergedeelte van dit landhuys komt bijvoorbeeld iemand omhoog uit een vaas. ”Zo houd je toch nog een beetje de scare erin maar maak je door de decoratie er ook een complete beleving van”, aldus het park.

Het attractiepark is bij de inrichting van het huis onder andere terechtgekomen bij Leisure Games. Dit bedrijf staat bekend om het creeren van experiences van spookhuizen tot escape rooms en kegelbanen.

Drouwenerzand Attractiepark opent op zaterdag 2 april. Landhuys Den Linden zal medio april openen voor bezoekers.

TIPJE VAN DE SLUIER

Onderstaand concept zal straks te zien zijn in de hal.

Dit was een artikel van ScareZone

ScareZone is een platform geboren uit de behoefte van een plek om de scare industrie in Nederland bij elkaar te brengen. Of het nu gaat om Haunted Houses, Scare Events of Halloween feesten. Dit alles en meer verdient een plaats op deze site.

Leave a Reply